Kultūra |
Preparato naudojimo dozė |
Naudojimo laikas, ypatumai |
Grūdiniai |
0.05 l/tTirpalo išeiga 10 l/t |
Sėklų apdorojimas prieš sėją |
0.1 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas pilnų ūglių fazėje |
0.1 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas krūmijimosi fazėje – stiebo ilgėjimo pradžioje |
0.1 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas plaukėjimo pradžios fazėje |
Grūdiniai, pupiniai, rapsai |
0.1 l/tTirpalo išeiga 20 l/t |
Sėklų apdorojimas prieš sėją |
0.15 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas pilnų ūglių fazėje |
0.15 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas pumpuravimosi fazėje |
Bulvės |
0.05 l/tTirpalo išeiga 20 l/t |
Stiebagumbių apdorojimas prieš sodinimą |
0.1 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas pilnų ūglių fazėje |
0.15 l/tTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas prieš pirmą kaupimą |
0.15 l/tTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas pumpuravimosi fazėje |
Daržovės,valgomiir techniniaišakniavaisiai |
10 ml/10 lTirpalo išeiga 10 l/10 kg |
Sėklų užmirkymas 6 valandoms |
0.2 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas susidarius 3-4 lapams |
0.3 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas už 20-30 dienų nuo pirmo |
0.3 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas už 60-70 dienų nuo antro pamaitinimo |
Vaisų ir uogųmedžiaiir krūmai |
0.2 l/haTirpalo išeiga 800 l/ha |
Purškimas lapų išleidimo laikotarpiu |
0.3 l/haTirpalo išeiga 800 l/ha |
Purškimas pumpuravimosi – žydėjimo pradžios laikotarpiu |
0.3 l/haTirpalo išeiga 800 l/ha |
Purškimas už 10 dienų nuo žydėjimo pabaigos |
Uogų kultūros(žemuogės,braškės) |
0.3 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas pavasarį vegetacijos pradžioje |
0.2 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas žydėjimo laikotarpiu |
0.2 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas už 25-30 dienų nuo uogų rinkimo pabaigos |
Pašarinės ir Vejų žolės(vienmetės,daugiametės) |
0.1 l/tTirpalo išeiga 10 l/t |
Sėklų apdorojimas prieš sėją |
0.15 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas pavasarį pradedant augti stiebui |
0.2 l/haTirpalo išeiga 200 l/ha |
Purškimas už 3-5 dienų nuo eilinio žolės nupjovimo |